FEESTJE OF BORREL? HET KAN!

Ja, je leest het goed! Je kunt gewoon een feestje of borrel geven bij Café de Doos (maximaal 100 personen)! Neem contact met ons op via Whatsapp en bespreek de mogelijkheden! We kunnen dan een passend voorstel voor je maken! Dus plan die datum en nodig al je vrienden uit! Of bel direct 0625526696

feestje geven

Of het nu een verjaardag-, afstudeer-, thema- of een ander feestje is, dat maakt niets uit! Het spreekwoordelijke dak gaat er altijd af in Partycafé de Doos.

Partycafé de Doos heeft verschillende dansblokken om helemaal los te gaan, een danspaal en ook is er meestal een DJ aanwezig waar je muziek kan aanvragen.

FOTO’S

Bekijk de sfeer van Café de Doos aan de hand van de foto’s die we regelmatig maken van de feestjes. Je vindt de foto’s op Facebook.

café de Doos - Foto's

Vragen? Neem contact op!

Isa Koene
Isa Koene
12/03/2023
Gisterenavond mijn verjaardag bij de Doos gevierd. Werkelijk een topavond en een toplocatie. Contact vooraf was top en alles is goed geregeld!
Cynthia Kikkert
Cynthia Kikkert
11/03/2023
Wat een leuke avond hebben we gehad. Het weer was erg slecht, waardoor veel mensen afzeiden. Hierdoor een kleiner groepje, maar even goed feest. Er werd meegedacht geluisterd en vooral een goed feestje gevierd. Goede en snelle communicatie. Fijne service de hele avond! Aanrader voor een leuk feestje!
Johanna Ströbaek
Johanna Ströbaek
07/03/2023
Leuke personeels uitje mogen houden bij Partycafé de Doos. Snelle reacties van de eigenaar, wie ook een leuke pub quiz voor ons had gemaakt/gehouden. Feest en shotjes in een gezellige kleine kroeg in centrum Groningen.
Dominic van den Heuvel
Dominic van den Heuvel
25/02/2023
Altijd feest
Anja van den Hengel
Anja van den Hengel
20/02/2023
Leuk feestje georganiseerd in de Doos. Goed en snel contact met de kroegbaas en perfecte sfeervolle kroeg met DJ voor een gezellig feestje!
jeanet hoekstra
jeanet hoekstra
08/02/2023
Feestje gevierd 60 ste verjaardag van Geert mijn echtgenoot! Alles tip top geregeld het café is op zich al een attractie , een echte gezellige kroeg, leuk enthousiast personeel, leuke muziek een DJ en wat je ook wilt!… in overleg is heel veel mogelijk! Hapjes worden verzorgd en zelfs ook rondgebracht! Ook de wijntjes zijn van goede kwaliteit en goede glazen vol! Absoluut geen klagen, wij familie en vrienden, hebben dankzij Alex en zijn crew, een avond gehad om nooit te vergeten! Natuurlijk ligt het ook aan de gasten, maar ze weten in de Doos een feestje te bouwen!…..
Robin Hoekstra Hoekstra
Robin Hoekstra Hoekstra
07/02/2023
Leuk feestje gehad bij café de doos, ideaal om Af te huren voor een feestje. Leuke crew ! Alleen miste er een deur van het schijthuis.