Feestje geven?

Feestje geven?

Of het nu een verjaardag-, afstudeer-, thema- of een ander feestje is, dat maakt niets uit!
Het spreekwoordelijke dak gaat er altijd af in Café de Doos.

Café de Doos biedt plaats aan 120 personen en heeft verschillende dansblokken om helemaal los te gaan, een danspaal en ook is er meestal een DJ aanwezig waar je muziek kan aanvragen.

Waarom is Café de Doos de perfecte locatie voor jouw feest?

– Geen zaalhuur

– Geen personeelskosten

– Zeer scherpe drankprijzen

– Hapjes zijn mogelijk

Wil je nog meer informatie of wil je een datum bespreken klik dan hier en vul je gegevens in. Voor meer informatie kunt u bellen of appen naar: 06-255 266 96
 of maak gebruik van het contactformulier.

Besloten feestje?

Besloten feest geven in Groningen? Café de Doos is de perfecte locatie voor het geven van een besloten feest. Bij ons betaal je meestal geen zaalhuur en tevens krijg je speciale drankprijzen. Café de Doos is gezellig, knus en sfeervol! Dus bij ons ben je ervan verzekerd dat het een onvergetelijk feest zal worden waar jij en je gasten het nog lang over hebben! Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week (zondag, maandag, dinsdag, en woensdag). Alle andere dagen gaan in overleg met de eigenaar Alex Swart en alleen na schriftelijke goedkeuring.

Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is dit de perfecte locatie. In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies aansluit bij je wensen. Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bellen / appen 06-255 266 96.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen.

Afstudeerborrel?

Afstudeerborrel geven in Groningen? Zoek niet verder!

Afgestudeerd en dit wil(len) je/jullie vieren? Zoek niet verder want Café de Doos Groningen is hiervoor de perfecte locatie! Al 17 jaar organiseren wij de gezelligste afstudeerborrels. Je kunt bij ons terecht tot max. 120 personen, echter is Café de Doos ook zeer geschikt voor kleinere aantallen.

Bovendien betaal je geen zaalhuur en krijg je ook nog eens korting op de drankprijzen!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is Café de Doos de perfecte locatie.

Wil je nog meer informatie of wil je een datum bespreken klik dan hier en vul het contactformulier in. Of bel direct 06-255 266 96

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies past in het concept. Ook kunnen wij soms rekening houden met de versiering.

Corona Nieuws!


I.v.m. het Corona virus zijn er diverse maatregelen getroffen. Daarom kan helaas niet alles gaan zoals "normaal" Wij hopen dat iedereen begrijpt dat we dit doen om zsm weer naar "normaal" terug te kunnen!