Afstudeerborrel geven Groningen

Afstudeerborrel geven in Groningen? Zoek niet verder!

Afgestudeerd en dit wil(len) je/jullie vieren? Zoek niet verder want Café de Doos Groningen is hiervoor de perfecte locatie! Al 18 jaar organiseren wij de gezelligste afstudeerfeesten. Je kunt bij ons terecht tot 100 personen echter is Café de Doos ook zeer geschikt voor kleinere aantallen.

Bovendien betaal je meestal geen zaalhuur en krijg je ook nog eens korting op de drankprijzen!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is Café de Doos de perfecte locatie.

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies past in het concept. Ook kunnen wij soms rekening houden met de versiering.

Zo hebben wij diverse lichteffecten, dansblokken en om helemaal los te gaan een danspaal. Ook kun je gebruik maken van onze beeld- en geluidsapparatuur. Er is meestal een DJ aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.

Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie, wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er kunnen 100 mensen in het café en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden. Een afstudeerfeest geven in Groningen is gegarandeerd een succes.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen. Je mag natuurlijk ook zelf hapjes meenemen bijvoorbeeld; kaas,worst,nootjes,chips of iets anders te knabbelen.