Besloten feest geven in Groningen? Café de Doos is de perfecte locatie voor het geven van een besloten feest.

Bij ons betaal je meestal geen zaalhuur en tevens krijg je speciale drankprijzen.

Café de Doos is gezellig, knus en sfeervol! Dus bij ons ben je ervan verzekerd dat het een onvergetelijk besloten feest zal worden waar jij en je gasten het nog lang over hebben!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week (zondag, maandag, dinsdag, en woensdag). Alle andere dagen gaan in overleg met de eigenaar Alex Swart en alleen na schriftelijke goedkeuring. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is dit de perfecte locatie.

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies aansluit bij je wensen.

Zo hebben wij diverse lichteffecten, dansblokken en om helemaal los te gaan een danspaal. Ook kun je gebruik maken van onze beeld- en geluidsapparatuur. Er is meestal een DJ aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.

Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie, wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er kunnen 100 mensen in het café en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen.