Een borrel geven in Groningen? Café de Doos is zeer geschikt voor het geven van een borrel. Dit kan voor 100 personen, echter is Café de Doos ook zeer geschikt voor kleinere aantallen.

Of het nu gaat om een eenmalige of een terugkerende borrel, bij ons is alles mogelijk. Bovendien berekenen wij geen zaalhuur en geven we ook nog eens kortingen op de drankprijzen!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is dit de perfecte locatie.

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies past in het concept.

Zo hebben wij diverse lichteffecten, dansblokken en om helemaal los te gaan een danspaal. Ook kun je gebruik maken van onze beeld- en geluidsapparatuur. Er is meestal een DJ aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.


Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie, wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er kunnen 100 mensen in het café en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen.