Verjaardag vieren in Groningen - Café de Doos

Verjaardag vieren op een speciale manier? Bij Café de Doos weet je zeker dat jouw verjaardag gevierd zal worden op een onvergetelijke wijze! En bovendien betaal je geen zaalhuur bij ons en krijgen jij en je gasten ook nog eens kortingen op de drankprijzen!

Café de Doos is gezellig, knus en sfeervol! Dus bij ons ben je ervan verzekerd dat het een onvergetelijke verjaardag zal worden waar jij en je gasten het nog lang over hebben!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is Café de Doos de perfecte locatie.

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies past in het concept.


Zo hebben wij diverse lichteffecten, dansblokken en om helemaal los te gaan een danspaal. Ook kun je gebruik maken van onze beeld- en geluidsapparatuur. Er is meestal een DJ aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.

Alles is mogelijk, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct!

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie, wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er kunnen 100 mensen in het café en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen.