Pubquiz


Pubquiz


***Meest geboekt in 2019***

Pubquiz Groningen. Leuk en gezellig! Ideale activiteit voor vrienden, collega’s, verenigingen en vrijgezellenfeestjes. De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De vragen worden duidelijk voorgelezen, met voldoende pauze zodat de teams de tijd krijgen om het antwoord te verzinnen.

Hoeveel rondes je wilt doen hangt af van de groep en de tijd, dit kun je aangeven bij het boeken van de quiz! Het is ook mogelijk om eigen vragen aan te leveren zodat de quiz gepersonaliseerd kan worden.

De pubquiz kan worden gehouden voor groepen en vanaf €2,50 p.p. Ook is het mogelijk de pubquiz al in de middag te houden voor het eten bijvoorbeeld. Of i.c.m. het (Party) Pizza arrangement. Vraag naar de mogelijkheden!

Wil jij een pubquiz houden of organiseren bij ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel (06) – 255 266 96


Kennisquiz

Sportquiz

Leuk om te doen met collega's of vrienden!
Neem contact met ons op!

 
 

Wij organiseren ook
muziekbingo's en diverse andere quizzen!

 

Bingo voor oude vrouwtjes? Nee, speel nu bij Café de Doos de muziek bingo en zing mee met de lekkerste hitjes! Er zijn diverse thema's mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Speel je liever een muziekquiz? Dat kan ook!
Wat dacht je van een top 2000 quiz of een sportquiz? Alles is mogelijk bij Café de Doos!