Pubquiz Groningen

Pubquiz Groningen, leuk en gezellig, De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit 8 rondes (10 vragen per ronde) waaronder 2 rondes met geluidsfragmenten en een fotoronde. De vragen worden duidelijk voorgelezen, met voldoende pauze zodat de teams de tijd krijgen om het antwoord te verzinnen.

Na ronde 3 (naar eigen behoefte) wordt ook het formulier met de fotovragen opgehaald en volgt de eerste 1e (rook/drink)pauze. Deze pauze wordt gebruikt om alle vragen na te kijken. Na de 1e (rook/drink)pauze zullen de vragen en antwoorden opgelezen worden en zal de 1e tussenstand bekend worden gemaakt. Na ronde 6 volgt de 2e (rook/drink)pauze. Na de 2e (rook/drink)pauze zullen de vragen en antwoorden opgelezen worden en zal de 2e tussenstand bekend worden gemaakt. Hierna volgen ronde 7 en 8. Ook dan is er een korte (rook/drink)pauze gevolgd door de vragen, antwoorden en eindstand. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, denk aan categorieën als sport, muziek, film e.d..

Wil jij een pubquiz houden of organiseren bij ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel (06) – 25 52 66 96 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op:
Facebooktwitteryoutubeinstagram

Deel deze pagina op:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail
Whatsapp ons
Versturen