Studievereniging

Op zoek naar een geschikte locatie voor een éénmalig feest, terugkerend evenement of een vaste borrellocatie voor je studievereniging of studentenvereniging?

Zoek dan niet verder, want Café de Doos is de leukste, gezelligste en meest voordelige locatie! Bij ons kun je tijdelijk terecht tot max. 30 personen, echter is het café normaal ook zeer geschikt voor grotere groepen.

Bovendien berekenen wij geen zaalhuur en geven we ook nog eens kortingen op de drankprijzen!

Is het terugkerend, dan kan er uiteraard iets op papier gezet worden, zijn sponsormogelijkheden bespreekbaar en maken we er samen een succes van!

Een besloten feest, borrel of partij kan bijna op elke dag van de week. Ook wanneer je een leuk themafeestje hebt is Café de Doos de perfecte locatie.

In goed overleg kunnen we het café zo inrichten dat het precies aansluit bij je wensen.

Zo hebben wij diverse lichteffecten, dansblokken en om helemaal los te gaan een danspaal. Ook kun je gebruik maken van onze beeld- en geluidsapparatuur. Er is altijd een DJ aanwezig waar je muziek bij kunt aanvragen.

Alles is mogelijk bij, dus neem snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct.

Of het nu gaat om een besloten feest, een borrel, bedrijfsfeest, studentenfeest of receptie, wij weten precies hoe we een feestje moeten bouwen. Er kunnen tijdelijk 30 mensen in het café en er is buiten plaats waar je een sigaretje rookt of een frisse neus haalt. Bij ons wordt het gegarandeerd een feest waarop u later met veel plezier terugkijkt! Wij zijn van vele markten thuis, van een stijlvolle receptie tot een knallend feest! In elk verzoek zien wij een uitdaging en zorgen ervoor dat het precies bij uw wensen aansluit. Bij ons zijn er geen grenzen aan de mogelijkheden.

Indien gewenst kunnen wij ook de catering (hapjes) verzorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op:
Facebooktwitteryoutubeinstagram

Deel deze pagina op:
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail